Taipalsaarelta Vallilaan, Vallilasta Brysseliin

Putin ja Venäjä-mielisyys yhdistävät EU:n hajottajia

Itävallan tapaus osoittaa, että Perussuomalaiset ja muut vastaavat ryhmät ovat valmiita tekemään mitä vain saadakseen valtaa pyrkimyksessään hajottaa Euroopan unioni. Ääripuolueiden ajatukset ja toimintatavat ovat nousseet esille Itävallan FPÖ:n johtajan Strachen vahvojen Venäjä-kytkösten paljastuttua. Paljastuneella videolla Strache on luvannut Venäjälle julkisia hankintoja rahallista vaaliapua ja poliittista tukea vastaan.

Äärikansalliset ryhmät ovat kevään ajan käyneet keskusteluja uuden europarlamenttiryhmän perustamiseksi. Ryhmään kuuluisivat ainakin Ranskan Marine Le Penin Rassemblement National, Italian Matteo Salvinin Lega, Itävallan Heinz-Christian Strachen FPÖ ja Suomen Perussuomalaiset. Le Pen, Salvini ja Strache ovat vastaanottaneet tai olleet vastaanottamassa rahaa Kremlistä, ja kaikki heistä ovat julkisesti vastustaneet EU:n Venäjälle asettamia talouspakotteita.

Perussuomalaiset ovat ilmaisseet halunsa liittyä samaan ryhmään Venäjältä rahaa vastaanottavien Putin-mielisten puolueiden kanssa. On surullista, jos isänmaallisuus kääntyy kansainvälisen yhteistyön ja EU:n vastustamiseksi ja sitä kautta alistumiseen Venäjän vasalleiksi.

EU:a vastustavia ryhmiä näyttää nimittäin yhdistävän Venäjä-mielisyys. Venäjän strategisissa intresseissä on heikentää EU:a ja pilkkoa Eurooppaa pienempiin palasiin. Tämä tapahtuu esimerkiksi rahoittamalla EU:n hajottajia.

Nämä ryhmät ovat Putinille ja Venäjälle ns. hyödyllisiä idiootteja, Kremlin kätyreitä. EU-vastaisuudessaan ne näyttävät hyväksyvän liittolaisekseen kenet vain, jos se heitä hyödyttää. Yhdenkään aidosti isänmaallisen ei tulisi tällaista sietää, sillä EU-jäsenyys on Suomen historian parhaita sopimuksia ja vahvistaa turvallisuuttamme, vapauttamme sekä vaurauttame.

Putinin Venäjä on ihmisoikeuksista, naapurimaidensa suvereniteetista ja kansainvälisistä sopimuksista piittaamaton maa, jonka intressit ovat usein vahvasti ristiriidassa eurooppalaisten valtioiden kanssa. Siksi Suomen paikka kansainvälisillä areenoilla on osana muuta Länsi-Eurooppaa, ei Venäjän kelkassa. Tätä perussuomalaiset kumppaneineen nyt yrittävät horjuttaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän JuhaHammarberg kuva
Juha Hammarberg

Suuri osa suomalaisista on hämmentynyt tästä liberaalista trendistä jota on ajettu kuin käärmettä pyssyyn viimeiset kymmenen vuotta. Vallitsevat trendit ovat muotoutuneet aika pienen mutta äänekkään kärkiporukan ansiosta eikä kansan syvät rivit ole päässeet vaikuttamaan tähän. Maahanmuutto, ulkopolitiikka sekä nyt viimeisimpänä ilmaisunvapaus ovat aiheita joissa on ajettu kansamme enemmistön yli. Erimielisistä väheksyvät ja leimaavat ilmaisut pyrkivät pitämään ihmiset hiljaisina..venäjämielinen..putinisti..rasisti..äärioikeistolainen..trumpitisti..hyödyllinen idiootti..kremlin kätyrit..vihervassari..etc voi kohdistua julkisessa keskustelussa keneen tahansa joka on tyytymätön nykymenoon tai johonkin sen osa-alueeseen. Tuntuu siltä kuin tahdikkuus ja sivistynyt käytös olisi jäänyt junasta ja tilalle olisi ainakin väliaikaisesti otettu päinvastaiset ilmaisut ja metodit. Sivistynyt keskustelu on suljettu mutta johtuuko se kenties siitä' että tällöin asioiden taustat olisivatkin ihan muuta mitä nyt halutaan osoittaa.

Ilkka Huotari

Harhaisuus yltyy näköjään massiivisiin mittoihin EU-vaalien alla.

Foliohattuilua ja salaliittoteorioita.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen

Uskossaan vahvalle mitkään näytöt eivät riitä.

Ilkka Huotari

Te keksitte asioille ihan omia merkityksiä. Liimaatte "todisteiden" päälle omat merkitykset ja salaliittoteoriat.

https://pbs.twimg.com/media/D68hAWtXsAEr_O5?format...

Näinhän se Trump-Venäjä -salaliittoteoriakin toimi. Lopulta siinä vain ei ollut mitään totta.

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

Pelkkiä päättömiä ja hysteerisiä syytöksiä vailla todisteita täynnä tämäkin blogikirjoitus. Kumma kun tuo "Venäjä-mielisyys" häiritsee niin paljon mutta esim. Amerikka-mielisyys tai Israel-mielisyys eivät häiritse. Itse kannatan EU:ta mutta siinä on myös jonkin verran kritisoimisen arvoisiakin asioita, kuten valuuttajärjestelmä. EU on itse tehnyt myös aktiivisesti EU:ta hajottavaa työtä kahmimalla liikaa valtaa EU:n johtavalle eliitille, mikä on uhka demokratialle.

Käyttäjän MikkoPunkari kuva
Mikko Punkari

Tämä Tikkasen kirjoitus on kuin jostakin läntisestä mediamafiasta jaettu lehdistötiedote, mistä faktat puuttuvat.

"FPÖ:n johtajan Strachen vahvojen Venäjä-kytkösten paljastuttua"
Eihän tällaisia kytkentöjä voida edes epäillä kun koko lavastuksella ei ollut mitään yhteyttä Venäjään. Pitää erottaa teatteri todellisuudesta. Kun Lipponen lupasi myydä suomalaiset sotilaat USA:n Irakin sotaan, ei kukaan huolestunut - asian paljastaja sai potkut.

"ovat vastaanottaneet tai olleet vastaanottamassa rahaa Kremlistä"
Olisi hienoa jos saisivat rahaa Kremlistä. Suomen Kokoomus-poliitikot ovat vastaanottaneet säännöllisesti rahaa Venäjän oligarkeilta ja myös länsimaisilta tahoilta.

"ja kaikki heistä ovat julkisesti vastustaneet EU:n Venäjälle asettamia talouspakotteita"
Valtaosa suomalaisista vastustaa EU:n Venäjälle asettamia talouspakotteita. Niiden perusteet ovat valheellisia ja USA, Saksa ja Italia eivät ole niitä noudattaneet. Mersun tehdas juuri käynnistyi Venäjällä mikä on hieno asia. Pakotteet tulee poistaa.

Isänmaallisuutta on juuri sitä mitä perussuomalaiset ajavat - ei se, mitä kokoomuslaiset tekevät alistaessaan maamme EU:n ja USA:n globalisteille (itse en ole PS:n kannattaja).

"EU:a vastustavia ryhmiä näyttää nimittäin yhdistävän Venäjä-mielisyys"
Tämähän on hieno asia ja suosittelen niitä 80% suomalaisista jotka eivät kannata NATO:a ja talouspakotteita ottamaan tämän huomioon.

"EU-jäsenyys on Suomen historian parhaita sopimuksia"
Mahtaako Tikkanen tietää miten haitallinen tämä EU-jäsenyys on ollut taloudellemme ja monelle muulle asialle. Suomi on romahtanut vauraiden maiden joukosta kehittymättömäksi hylkiöksi mutta rahamme kelpaavat EU:n ongelmamaille ja Goldman Sachs -pankille.

Venäjä on ollut poliittisesti ehdoton ykkösmaa ja se on auttanut ratkaisemaan useita kansainvälisiä kriisejä. Pres. Putin on valittu maailman vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi. Venäjä on noudattanut tarkasti YK:n peruskirjaa toisin kuin läntiset hyökkäyssotia käyvät maat. Venäjän arvomaailma on suomalaisille läheisempi (rauhantyö, kulttuuri, demokratia) kun taas USA:n oligarkia, sotaisuus ja kansainvälisten lakien halveksinta on meille vierasta.

"Suomen paikka kansainvälisillä areenoilla on osana muuta Länsi-Eurooppaa"
Ei ole vaan suomalaisten paikka on olla suomalais-ugrilaisia, suomalaisia ja pohjoismaisia - EU on kauppaliittomme.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset